Tillsammans bygger vi hållbara lösningar

 

Med vårt nätverk av kompetenta människor, stabila strukturer och solida organisationer är vi än bättre rustade för att kunna leverera högkvalitativa helhetslösningar för våra kunder. Ingen kedja är starkare än dess svagaste länk. Vi på Melicon har därför varit ytterst måna om att skapa ett nätverk runt oss som står för trygghet, hög kvalitet och stor tillit.


Vi har därmed nöjet att presentera ett antal mycket kompetenta och inom sitt område tonsättande partnerföretag som tillsammans med oss kan leverera kundoptimerade lösningar med både bredd och spetskompetens. 

Buraas Consulting


BURAAS Consulting AB  startades av Lean och Six Sigma experten Josefin Buraas och har sitt säte i Kungsbacka. Bolagets uppdrag är att genom kundanpassad process-, verksamhets- och ledarskapsutveckling skapa nya insikter och aktioner i syfte att uppnå bestående resultat och nöjda medarbetare.

Maflobe


Maflobe är specialister på webbaserade utbildningar och system för att säkerställa exempelvis besökares kompetens på anläggningar. Maflobes högteknologiska filmverksamhet och byggande av utbildningsplattformar gör att de är ledande inom sitt verksamhetsområde i Sverige.

MH Shipping Concept


MH Shipping Concept AB servar den marina sektorn med olika typer av stödtjänster för att underlätta för redare och ship management företag.

Företaget kan stå till tjänst med Internal Audits, Navigational Audits, Pre-Vetting Inspections, Surveys samt Loss Prevention.


PPV


PPV har nästan 50 års erfarenhet av att ta fram slitstarka vägmärken och tillbehör för väg- och samfällighetsföreningar, privatpersoner, entreprenörer, kommuner samt företag och organisationer. Melicons naturliga partner för hållbar trafikstyrning.

SäkerhetsRådgivarna


SäkerhetsRådgivarna är Sveriges mest välrenommerade företag verksamt inom transport av farligt gods. Bolaget är beläget i Göteborg men har hela Sverige som sin arbetsplats. Styrkan är företagets mångåriga medarbetare som arbetar med helhetstänk och djupt kunnande inom sina ämnesområden.

Melicon AB - Datavägen 16 - 436 32 Askim

info@melicon.se

+46 (0)31-288080

© Melicon AB 2017 All Rights Reserved